+46-732-419821
info@lineup4dance.se | admin@lineup4dance.se | Integritetspolicy

Repetition onsdag

Repetition onsdag

Igår var det repetition både för ettan och tvåan. Vi började med ettorna, som tog sig igenom de senast utlärda danserna — som en dans 🙂 Bonusdans har vi haft Lindi shuffle, men nu utökade vi den till Looking Good av Darren B. Och det gck superbra. Så många duktiga dansare redan på steg ett. 

På steg 2 har vi haft två snabba danser senast, Down on your uppers och Countryholic, den senare en uppföljare till Lonely drum. Båda är egentligen gannska enkla stegmässigt, men med musiken som går fort blir det ändå en utmaning. Countryholic är otroligt snabb och rolig dans som passar så bra till musiken. Vi hann dansa o gå igenom resterande danser för terminen och även två gamla danser som är nya för hälften av gruppen Whole again  och Bossanova. På slutet hann vi även gå igenom Champagne promise ordentligt. All in all en härlig och bra repetition med två toppengrupper. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *