Anlita Oss

Hem   >   Anlita Oss

Hyr in oss för dansundervisning

Letar ni efter en rolig aktivitet på er tillställning, konferens, bröllop, fest, eller annat äventyr? Vi på Line Up 4 Dance erbjuder privat- & gruppundervisning utefter kundens önskemål. Tveka inte att höra av er till oss när ni planerar ert nästa arrangemang.

Det finns många tillfällen då man vill fira och ge festdeltagarna en kul aktivitet. Varför inte prova linedance? Vi anlitas ofta både till födelsedagsfiranden, bröllop och andra festiviteter för att förhöja stämningen.

Vill ni anordna en danslektion på jobbet är ni välkomna att kontakta oss. Ni väljer om vi kommer till er eller om ni föredrar att komma till vår dansstudio för en danslektion. Vi anpassar alltid lektionen efter era önskemål och gruppens sammansättning så att alla kan vara med.

Vill ni ha en aktivitet som förgyller möhippan/svensexan och leder till ett minne för livet? Då är linedance det perfekta valet! Lektionen är ca en timme lång och vi hinner lära ut två danser. Musiken anpassar vi efter varje grupps önskemål. Önskar ni westerntema har vi cowboyhattar till utlåning.

Har några frågor?