Om Oss

Hem   >   Om Oss

Välkommen till Line Up 4 Dance!

Föreningen startades i juni 2003 med syfte att sprida linedance som en rolig motions- och social umgängesform. Hit kan du komma och dansa oavsett om du aldrig tagit ett danssteg i hela ditt liv, eller mer eller mindre tillbringat ditt liv på dansgolvet.

Line Up 4 Dance samarbetar med många linedanceföreningar och vi har ett stort kontaktnät med koreografer världen runt.

Dansa dig frisk och smart med Linedance! Forskning visar att dans är den bästa träningen då man arbetar med flera saker samtidigt,; röra sig i takt, komma ihåg steg och förbättra sin koordination. Dessutom blir man glada när man rör sig till musik.

En dansform som passar alla

  • Vi erbjuder linedance på alla nivåer så oavsett hur mycket eller lite du kan finns det alltid en kurs för dig.
  • Man dansar till förkoreograferade steg.
  • Du behöver inte ha förkunskaper för att börja dansa linedance.
  • Vi dansar till så gott som all slags musik.

Med en terminsavgift och väljer man själv ofta man vill dansa. Samtliga kurser går två dagar i veckan.

Vår erfarenhet

Vår förening startade 2003 och utöver våra kurser har vi medverkat på olika events såsom P3 Guldgalan, Hjältegalan och Bingolotto och även två spelfilmer, den senaste kom till biograferna 2022, (tisdagsklubben med Peter Stormare).

Line Up 4 Dance är en ekonomisk förening våra instruktörer arbetar helt ideellt. (De sponsras med att kunna åka på events och lära sig ännu mer om linedance). Vi strävar efter hög kvalitet på våra kurser vilket innebär att våra instruktörer är duktiga både inom dans och pedagogik.

Våra teammedlemmar

Suzanne Borgström

Instruktör, Nivå 2 och 3